Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με σκληρή γραμμή ο Λαφαζάνης ζήτησε άμεσα εκλογές

Με σκληρή γραμμή ο Λαφαζάνης ζήτησε άμεσα εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή,

Την τιμή της Αριστεράς και των ψηφοφόρων της δημοκρατικής παράταξης που τη στηρίζουν έσωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Βουλή ζητώντας από το βήμα της εκλογές.

Ο επικεφαλής της αριστερής πατριωτικής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε μάλιστα να καλέσει ακόμα και το ΠΑΣΟΚ να αποσύρει την εμπιστοσύνη του και να ρίξει την κυβέρνηση.

Η σκληρή πατριωτική γραμμή του Παναγιώτη Λαφαζάνη διαφοροποιείται από τον πιο light ΣΥΡΙΖΑ που από εχθές σιωπά αδικαιολόγητα, λες και φοβάται τις εκλογές, τις εκλογές που εμμέσως πλην σαφώς ζητούσε μέχρι την Κυριακή με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε κατά του Γιάννη Στουρνάρα.

Καλά ενημερωμένες πηγές μάς είπαν ότι κάποιοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται ότι εάν πιεστεί η κυβέρνηση και πέσει στην παρούσα συγκυρία, αυτό θα απογειώσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, η οποία εμφανίζεται ως θύμα συνωμοσίας.

Ωστόσο, πολιτικοί σαν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που δεν φοβούνται τη δεξιά, σε οποιαδήποτε απόχρωσή της, όπως μας είπαν χαρακτηριστικά, και βάζουν πρώτα το συμφέρον του λαού και του τόπου, δεν συμμερίζονται αυτές τις “ανησυχίες” που περισσότερο ταιριάζουν σε κομματικούς γραφειοκράτες παρά σε ριζοσπάστες αριστερούς.

Σχετικά άρθρα