Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παναγόπουλος σε Νεφελούδη: “Είσαι κοινός συκοφάντης”

Παναγόπουλος σε Νεφελούδη: “Είσαι κοινός συκοφάντης”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Νεφελούδης, Ασφαλιστικές Εισφορές, Γιάννης Παναγόπουλος, ΓΣΕΕ, Υπουργείο Εργασίας,

Σκληρή κριτική άσκησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, αλλά και προσωπικά στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε “κοινό συκοφάντη”.

Μιλώντας στο Mega, o κ. Νεφελούδης εκτίμησε πως δεν θα υπάρξουν σημαντικές διαφωνίες με τους δανειστές ως προς τη φιλοσοφία των αλλαγών στο ασφαλιστικό.

Όπως είπε “Όλο το διάστημα της επεξεργασίας για να δημοσιοποιήσουμε το νομοσχέδιο είμαστε σε επικοινωνία με τα τεχνικά κλιμάκια το είπε αυτό και ο υπουργός χθες. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε – τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον κορμό της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης – προβλήματα. Στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος θα δούμε παραπέρα τι θα γίνει”.

Ο ίδιος είπε πως η συμφωνία με τους κοινωνικούς εταίρους για αύξηση των εργοδοτικών εισφορών αποτελεί “όπλο στην κυβερνητική φαρέτρα” και εξήγησε πως για ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων όπως οι ένστολοι θα υπάρξουν εξειδικεύσεις ώστε να αποφευχθούν αδικίες.

Σκληρή ήταν η κόντρα του κ. Νεφελούδη με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, καθώς ο πρώτος τον κατηγόρησε σχετικά με τη στάση του έναντι του δημοψηφίσματος του καλοκαιριού.

Απαντώντας ο κ. Παναγόπουλος αποκάλεσε τον κ. Νεφελούδη “κοινό συκοφάντη” και κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας πως έχει κουλτούρα να συζητά μόνο με εκείνους που θα συμφωνήσουν ή έχουν συμφωνήσει εκ των προτέρων μαζί της.

“Συνέβη κάτι πρωτοφανές. Βρέθηκαν οι εργοδότες με την κυβέρνηση και συμφώνησαν να αυξήσουν τις δικές μας εισφορές. Εγώ διαπιστώνω ότι έχουμε την κυβερνητική Σκύλα αλλά υπάρχει και η τροϊκανή Χάριβδη και μας λένε θέλετε τη Σκύλα ή τη Χάριβδη”, είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις συζητήσεις για τις εισφορές.

Σχετικά άρθρα