Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γ. Μιχελάκης: Αστείες ιστορίες για δήθεν θύλακες της Χρυσής Αυγής στη ΝΔ

Γ. Μιχελάκης: Αστείες ιστορίες για δήθεν θύλακες της Χρυσής Αυγής στη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μιχελάκης, Ηλίας Κασιδιάρης, Νέα Δημοκρατία, Τάκης Μπαλτάκος, Χρυσή Αυγή,

“Πρέπει να ξεχωρίσουμε τα γεγονότα από τις προσωπικές απόψεις του καθενός”, δήλωσε στο Mega ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, σχετικά με τη συνομιλία του πρώην γενικού γραμματέα της Κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη.

“Τα γεγονότα είναι ότι αυτή τη στιγμή η Χρυσή Αυγή βρίσκεται υπό κατηγορία, κάποιοι είναι υπό κατηγορία προφυλακισμένοι, κάποιοι είναι υπό κατηγορία εκτός, υπάρχουν συγκεκριμένοι φάκελοι οι οποίοι ελέγχονται από τη δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές εξακολουθούν και κάνουν ένα έργο μιας έρευνας που δεν έχει ολοκληρωθεί”, σημείωσε.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε αστείες τις όποιες προσπάθειες να συνδεθεί η ΝΔ με “θύλακες”, καθώς η ιστορία με τη Χρυσή Αυγή και τις διώξεις ήταν πρωτοβουλία αυτής της κυβέρνησης:

«Μετά από κάποια γεγονότα που συνέβησαν, ειδικά μετά την τραγική δολοφονία του Παύλου Φύσσα όλες οι υποθέσεις συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία αυτής της κυβέρνησης. Η ιστορία με τη Χρυσή Αυγή πολιτικά ξεκίνησε από τη Νέα Δημοκρατία προεκλογικά, όταν κάποιοι στο πολιτικό σκηνικό δεν ήξεραν τη λέξη Χρυσή Αυγή, δεν έβγαινε από το στόμα τους η παραμικρή λέξη γιατί θεωρούσαν ότι είναι μία υπόθεση η οποία κάνει προεκλογικά –πριν από τις εκλογές του 2012- ζημιά στη ΝΔ, άρα θα έχουμε κέρδος. Όταν ανακάλυψαν την επομένη για τι πράγμα μιλάγαμε και με τι έπαιζαν, βέβαια συντάχθηκαν. Από κει και πέρα οι προσπάθειες που γίνονται να πουν για τη ΝΔ και δήθεν θύλακες κλπ., τα θεωρώ αστείες ιστορίες. Γιατί τα πραγματικά γεγονότα είναι που διαψεύδουν αυτές τις ιστορίες».

Σχετικά άρθρα