Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν κατεβαίνουν στον Πειραιά για τα Θεοφάνεια Τσίπρας, Παυλόπουλος

Δεν κατεβαίνουν στον Πειραιά για τα Θεοφάνεια Τσίπρας, Παυλόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Θεοφάνεια, Πειραιάς, Προκόπης Παυλόπουλος,

Τελικά τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος όσο και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραστούν στον Αγιασμό των Υδάτων στον Πειραιά, σύμφωνα με το newsit.gr.

Ο κ. Τσίπρας δεν θα παραστεί στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά γιατί δεν θέλει να συναντήσει τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος έκανε τις ακραίες δηλώσεις κατά του συμφώνου συμβίωσης.

Το ίδιο θα πράξει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τελικά επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων. Στις 10.30 π.μ. θα τελεστεί στη Δεξαμενή Αθηνών, στο Κολωνάκι, ο Αγιασμός των Υδάτων, στον οποίο θα παραστεί και ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος θα παραστεί την Τετάρτη στη Δοξολογία για τα Θεοφάνεια, στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στις 9.30 π.μ.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου από το Ε, η Μητρόπολη Πειραιώς μέσω κύκκλων αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις της Μητρόπολης με το Μέγαρο Μαξίμου. Επισημαίνουν επίσης πως η Εκκλησία σέβεται τους Θεσμούς, ενώνει και δεν χωρίζει.

Σχετικά άρθρα