Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μοσκοβισί: Η ελληνική κρίση ανήκει στο παρελθόν

Μοσκοβισί: Η ελληνική κρίση ανήκει στο παρελθόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, Ελληνική Κυβέρνηση, Επικουρικές Συντάξεις, Κρίση Χρέους, Μνημόνιο, Οικονομική Κρίση, Πιέρ Μοσκοβισί, Συντάξεις, Τρόικα,

Όσα έχουμε πετύχει από το καλοκαίρι μαζί με την ελληνική κυβέρνηση αποτελούν μια πραγματικά επιτυχημένη πορεία δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί.

«Η ελληνική κρίση ανήκει στο παρελθόν και όσα έχουμε πετύχει με την ελληνική κυβέρνηση από το καλοκαίρι είναι πραγματικά μια επιτυχημένη πορεία», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για τις Οικονομικές και Δημοσιονομικές υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί.

O Ευρωπαίος επίτροπος μιλώντας στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό iTele τόνισε πως η ελληνική κυβέρνηση μέχρι τώρα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της. «Παράλληλα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, όσον αφορά το ασφαλιστικό σύστημα ώστε να υπάρξει μια πραγματική μεταρρύθμιση του», πρόσθεσε και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή «στον σωστό δρόμο και την πορεία επιτυχίας που ακολουθούμε από το καλοκαίρι».

Σχετικά άρθρα