Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημήτρης Μάρδας: Το ασφαλιστικό θα περάσει από τη Βουλή

Δημήτρης Μάρδας: Το ασφαλιστικό θα περάσει από τη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, Δημήτρης Μάρδας, Ελληνική Κυβέρνηση, Επικουρικές Συντάξεις, Συντάξεις,

Τη βεβαιότητα του πως το νομοσχέδιο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση θα περάσει από τη Βουλή με τις ψήφους των 153 βουλευτών της συγκυβέρνησης διατύπωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας.

Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ. Μάρδας υποστήριξε πάντως πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, το εν λόγω νομοσχέδιο να ψηφιστεί και από άλλους βουλευτές πέραν αυτών της συγκυβέρνησης.

«Το πώς θα γίνει η διεύρυνση σε επίπεδο βουλευτών ή σε επίπεδο κομμάτων, θα φανεί κατά τη συζήτηση στη Βουλή» υποστήριξε ο κ. Μάρδας.

Ερωτηθείς για την προσέγγιση της κυβέρνησης με την Ένωση Κεντρώων, ο υφυπουργός Εξωτερικών επανέλαβε τη θέση του ότι η Ένωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με το πολιτικό παρελθόν της χώρας, τονίζοντας ότι αν και κάποιες θέσεις τους είναι ενδιαφέρουσες, «κάποιες άλλες τελευταία τον προβλημάτισαν».

Όσον αφορά την πώληση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, ο κ. Μάρδας υποστήριξε πως η τιμή πώλησης του ήταν πολύ χαμηλή.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να την υπογράψει γιατί «ήταν μια σύμβαση που ερχόταν από το παρελθόν κι αν δεν υπέγραφε, θα υπήρχε μεγάλη αναταραχή».

Σχετικά άρθρα