Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιμένει ο Καμμένος για την στράτευση των γυναικών και τα στρατιωτικά λύκεια

Επιμένει ο Καμμένος για την στράτευση των γυναικών και τα στρατιωτικά λύκεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ελληνικός Στρατός, Πάνος Καμμένος, Στρατιωτίνες, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Δεν κάνει πίσω ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και επαναφέρει το ζήτημα της στράτευσης των γυναικών , αλλά και των στρατιωτικών λυκείων, συνεχίζοντας έτσι την κόντρα του με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στο Mega, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι το θέμα δεν έχει λήξει και θα μιλήσει για τα συγκεκριμένα ζητήματα όχι μόνο με τον Πρωθυπουργό αλλά και με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καμμένος, επισήμανε ότι η εθελοντική στράτευση των γυναικών εξετάζεται ώστε να καλυφθούν ελλείψεις στο προσωπικό των στρατιωτικών δυνάμεων και πρόσθεσε ότι η βασική εκπαίδευση στα στρατιωτικά λύκεια θα δίνει μόρια για τις στρατιωτικές σχολές.

Διευκρίνισε, πάντως, ότι δεν είπε ότι θα κάνουμε “στρατιωτικά λύκεια” , αλλά ότι πρέπει να υπάρχουν κάποιες δυνατότητες. «Δεν υπάρχουν τα ναυτικά λύκεια; Να υπάρχουν τα αεροπορικά λύκεια για να λαμβάνουν κάποιες γνώσεις εκείνοι που θέλουν να πάνε στην Πολεμική Αεροπορία. Δεν μίλησα για στρατιωτικοποίηση της Παιδείας» είπε.

Τέλος, εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για την κριτική του στο ζήτημα τονίζοντας πως «το 1996 έλεγε ότι η στράτευση των γυναικών στην παραμεθόριο είναι υποχρεωτική έως τα 62 έτη».

Σχετικά άρθρα