Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Πρέπει να παραιτηθούν τώρα Δένδιας και Αθανασίου

Τσίπρας: Πρέπει να παραιτηθούν τώρα Δένδιας και Αθανασίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ACTION24, EXTRA 3, Kontra Channel, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Δένδιας, Τάκης Μπαλτάκος, Χαράλαμπος Αθανασίου,

“Είμαστε σοκαρισμένοι και πλέον υφίσταται μείζον πολιτικό, ηθικό και θεσμικό θέμα”, τόνιζε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ‘Kontra’ ‘Action 24’ και ‘EXTRA’.

Οι αποκαλύψεις αυτές είναι “αδιάψευστη μαρτυρία για τον τρόπο που σκέπτεται ο πρωθυπουργός στο ζήτημα της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής” υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας για “εκλεκτικές συγγένειες μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής που εμείς καταγγέλαμε όλο ο προηγούμενο διάστημα”.

Για αυτό όπως σημείωσε εκτός από τον γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο πρέπει να παραιτηθούν άμεσα οι κύριοι Δένδιας και Αθανασίου υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι στο κόμμα του “δεν ανακαλύψαμε τη δράση της Χρυσής Αυγής μετά την αποτρόπαια δολοφονία του Παύλου Φύσα την ξέραμε ” συμπληρώνοντας ότι πολύ νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ “ζητούσε να βρεθεί ενώπιον του νόμου”.

Σχετικά άρθρα