Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κωνσταντοπούλου: Η Κυβέρνηση είναι παραδομένη σε σκοτεινούς μηχανισμούς

Κωνσταντοπούλου: Η Κυβέρνηση είναι παραδομένη σε σκοτεινούς μηχανισμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζωή Κωνσταντοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ, Τάκης Μπαλτάκος,

Παραδομένη σε σκοτεινούς μηχανισμούς που θέλουν να απλώσουν τα πλοκάμια τους στη Δικαιοσύνη τονίζει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου επισημαίνοντας ότι απώτερος στόχος της κυβέρνησης είναι η εκλογική καταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

Δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, υπεύθυνης επί θεμάτων Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ:

“Οι αποκαλυφθείσες ομολογίες Μπαλτάκου δεν διασκεδάζονται με υπεκφυγές και αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση δεν διστάζει να μετέλθει οποιαδήποτε μεθόδευση κατά της Δημοκρατίας, με προφανή απώτερο στόχο να νοθευθεί η εκλογική καταγραφή του ανερχόμενου ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

Προ ολίγων μόλις ημερών η Κυβέρνηση επιχειρηματολογούσε στη Βουλή θέτοντας τον κ. Μπαλτάκο υπεράνω των Υπουργών, για να περάσει τη ρατσιστική τροπολογία εμπνεύσεώς του. Είναι φανερό ότι η Κυβέρνηση είναι παραδομένη στους σκοτεινούς μηχανισμούς που θέλουν να απλώσουν τα πλοκάμια τους στη Δικαιοσύνη.

Η εκ μέρους του Υπουργού Δικαιοσύνης απόπειρα εξυπηρέτησης υποχρέων Πόθεν Έσχες που κατέχουν μετοχές ναυτιλιακών εταιριών τον περασμένο Σεπτέμβριο, η επίσης εκ μέρους του ιδίου απόπειρα πλημμεληματοποίησης των μιζών με το πολυνομοσχέδιο, η ανθρωποκτονία σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο εν συνεχεία άγριος βασανισμός κρατουμένου μέχρι θανάτου και οι σημερινές εφιαλτικές για τη δημοκρατία αποκαλύψεις, συνθέτουν ένα επικίνδυνο παρασκήνιο διαπλοκής και παρακράτους που επιβάλλουν στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να λογοδοτήσει”.

Σχετικά άρθρα