Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αυτονομήθηκε ο Μπαλτάκος και έκανε προσωπικό παιχνίδι” σύμφωνα με το Μαξίμου

“Αυτονομήθηκε ο Μπαλτάκος και έκανε προσωπικό παιχνίδι” σύμφωνα με το Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για

“Ο Μπαλτάκος αυτονομήθηκε” διαρρέουν οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού στον τύπο δίνοντας την δική τους εξήγηση στο αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα με τον γραμματέα της κυβέρνησης να  αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες όσον αφορά τους χειρισμούς της κυβέρνησης στις διώξεις κατά των στελεχών της Χρυσής Αυγής και να εκθέτει υπουργούς και δικαστές.

Το πρωθυποουργικό περιβάλλον επιμένει πάντως ότι δεν υπάρχει θέμα με τις διώξεις αυτές καθαυτές αφού είναι δεμένες με στοιχχεία.

 

Αναλυτικά όπως δημοσίευσε το Protothema.gr  οι συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν ότι:

-ο κ. Μπαλτάκος κάποια στιγμή αυτονομήθηκε και έκανε προσωπικό παιχνίδι εν αγνοία και σε βάρος του πρωθυπουργού που τον εμπιστεύθηκε.

-Σημειώνουν δε ότι ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου δεν είχε καμία δουλειά να συνομιλεί στο γραφείο του με υπό δίωξη στελέχη της Χρυσής Αυγής.

– Πρόσθεταν ότι η ουσία της υπόθεσης, η σύλληψη και η παραπομπή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες είναι δεμένη και δεν αλλάζει από τις απόψεις του κ. Κασιδιάρη και του κ. Μπαλτάκου -είτε ισχύει ότι τις εξέφρασε κατόπιν πίεσης είτε συμπεριφερόταν σαν πολιτικός υπερασπιστής τους.

-Το βίντεο άλλωστε τραβήχτηκε τον Οκτώβριο, έκτοτε ο φάκελλος εναντίον των μελών της Χρυσής Αυγής εμπλουτίστηκε και στοιχειοθετήθηκε περαιτέρω.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαμαράς δεν θέλησε καν να δει τον κ. Μπαλτάκο και του διεμήνυσε να υποβάλλει πάραυτα την παραίτησή του ενώ ήταν στα κομματικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.

Εν κατακλείδι φυσικά ο κ. Σαμαράς δεν έχει καμία σχέση με τις απόψεις του κ. Μπαλτάκου -άλλωστε ο πρωθυπουργός ήταν εκείνος που επεδίωξε το “ξερίζωμα” του φασιστικού φαινομένου – ωστόσο έχει την αντικειμενική πολιτική ευθύνη αφού είχε τον είχε διορίσει στην θέση του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.

Πρόσφατα άρθρα