Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το χτύπημα κάτω από την μέση που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Μεϊμαράκη

Το χτύπημα κάτω από την μέση που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Μεϊμαράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Χτύπημα κάτω από την μέση έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον αντίπαλο του Ευάγγελο Μεϊμαράκη, λίγες μόνο μέρες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίζεται στο στενό του περιβάλλον πολύ χολωμένος, από την ανάρμοστη συμπεριφορά του εσωκομματικού του αντιπάλου, που εκμεταλλεύτηκε πολιτικά και με τελείως λάθος τρόπο την απουσία του από την Βουλή κατά την ψηφοφορία για το Σύμφωνο συμβίωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή την απουσία του κ. Μεϊμαράκη από την ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο της επέκτασης του Συμφώνου Συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, έκανε ένα καυστικό σχόλιο σε βάρος του , λέγοντας ότι η αποχή δεν είναι θέση.

Βέβαια ο κ Μεϊμαράκης, πως είχε ενημερώσει τη Βουλή πως είχε ένα προσωπικό πρόβλημα και για αυτό δεν θα βρισκόταν στην ψηφοφορία, σχολιάζοντας πως ο κ. Μητσοτάκης το γνώριζε το πρόβλημα, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «δεν μπορεί αυτός που απείχε από την κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία, την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, να σχολιάζει εμένα».

Αυτές τις ώρες πάντως, που έγινε γνωστό ποιο ήταν το προσωπικό πρόβλημα του κ. Μεϊμαράκη , γίνεται κατανοητή η οργή του. Γιατί ο κ. Μεϊμαράκης δεν πήγες εκείνη την ημέρα στην Βουλή γιατί βρισκόταν στο πλευρό της αδελφής του, που δυστυχώς λίγες μέρες αργότερα τελικά έφυγε από τη ζωή.

Σχετικά άρθρα