Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Σε τρεις μήνες μπορώ να κερδίσω τον Τσίπρα!

Μητσοτάκης: Σε τρεις μήνες μπορώ να κερδίσω τον Τσίπρα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως σε τρεις μήνες θα μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση προκήρυξης εκλογών.

Ωστόσο, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας είναι εγγυημένη, ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί Πρόεδρος του συντηρητικού κόμματος.

«Οποιοσδήποτε κι αν κερδίσει, είτε εγώ είτε ο Βαγγέλης, η ΝΔ θα είναι ενωμένη την επόμενη μέρα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα μπει σε καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δείχνοντας ωστόσο έτοιμος για σκληρή σύγκρουση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη πως εκείνος ανέβηκε «σκαλί-σκαλί» τις βαθμίδες της παράταξης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε πως στην πρώτη του εκλογή ήταν πλεονέκτημα το όνομα “Μητσοτάκης”, ωστόσο από εκεί και πέρα ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν τον βοήθησε.

Είπε επίσης πως ο διαχωρισμός και οι διακρίσεις σε Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς ή Σαμαρικούς δεν λενε τίποτα στους πολίτες και ανήκουν στον εικοστό αιώνα και όχι στον εικοστό πρώτο σημειώνοντας παράλληλα ότι ο λόγος του πρεσβεύει και τις αξίες του Καραμανλισμού.

Έχω καλή σχέση με τον Κώστα Καραμανλή, τον συμβουλεύομαι και τον επισκέπτομαι συχνά, ανέφερε επίσης.

Σχετικά άρθρα