Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα φλερτ της επόμενης μέρας στη Ν.Δ. – Ο ρόλος Τζιτζικώστα

Τα φλερτ της επόμενης μέρας στη Ν.Δ. – Ο ρόλος Τζιτζικώστα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους για τη μάχη του δεύτερου γύρου των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, με πολλούς βουλευτές να μην έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τη στάση που θα τηρήσουν. Σημαντικό ρόλο φυσικά θα διαδραματίσει και ο Απόστολος Τζιτιζικώστας, ο οποίος συγκέντρωσε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό στον πρώτο γύρο.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν φαίνεται προς το παρόν διατεθειμένος ν” ανοίξει τα χαρτιά του υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου, είναι δεδομένο όμως ότι θα του ασκηθούν πιέσεις τόσο από την πλευρά Μεϊμαράκη όσο και από εκείνη του Μητσοτάκη.

Ο Μάκης Βορίδης θεωρητικά φλερτάρει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν έχει όμως ξεκαθαρίσει τι θα κάνει τελικά. Όπως γράφει η εφημερίδα «Αγορά», δεν αποκλείεται να ταχθεί στο πλευρό του Μεϊμαράκη εξαιτίας της απόφασης του Άδωνη Γεωργιάδη να στηρίξει Μητσοτάκη.

Ερωτηματικό αποτελεί και η στάση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία στήριξε στον πρώτο γύρο τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Πολλοί εκτιμούν ότι θα καταλήξει στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, κανείς όμως δεν γνωρίζει την τελική της απόφαση.

Δίαυλο επικοινωνίας και με τους δύο υποψηφίους έχει ανοίξει ο Ανδρέας Καστανιώτης, ενώ στην κατηγορία «θέλω να το σκεφθώ» ανήκουν επίσης οι Κώστας Σκρέκας και Γιώργος Στύλιος.

Προς την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται ότι κλίνουν οι Νότης Μηταράκης και Χρήστος Δήμας, ενώ μία αποστροφή του Σίμου Κεδίκογλου περί ανάγκης ανανέωσης ερμηνεύτηκε από πολλούς ως έμμεση στήριξη στον πρώην υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σχετικά άρθρα