Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ΝΔ έχει “Καραμανλικές” καταβολές

Μεϊμαράκης: Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ΝΔ έχει “Καραμανλικές” καταβολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία έχει “Καραμανλικές” καταβολές έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Στην δήλωση του μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών όπου επικράτησε του Κυριάκου Μητσοτάκη με διαφορά μεγαλύτερη των 11 εκατοστιαίων μονάδων, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν ξεκάθαρος για το που θα “πάει” το κόμμα στην περίπτωση που εκλεγεί αρχηγός.

“Πάμε λοιπόν στις 10 Ιανουαρίου να κάνουμε πράξη το όραμα μας, για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, η οποία με τον ανοιχτό συνεδριακό της διάλογο θα δώσει λύσεις στα σημερινά μας προβλήματα, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή.

Μια Νέα Δημοκρατία που βάζει πάνω απ΄ όλα το εθνικό συμφέρον.

Μια Νέα Δημοκρατία με ανθρώπινο πρόσωπο, κοινωνικό και ευρωπαϊκό χαρακτήρα, όπως υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή”, τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Είναι προφανές ότι ο κ. Μεϊμαράκης θέλει να κινητοποιήσει στο έπακρο τα “Καραμανλικά” αντανακλαστικά των ψηφοφόρων της ΝΔ, καθώς αποδεδειγμένα είναι η επικρατούσα τάση στο κόμμα.

Πάντως, όπως αναφέρουν στελέχη της ΝΔ που πρόσκεινται στον κ. Μεϊμαράκη , τις μέρες που απομένουν για την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της 10ης Ιανουαρίου, ο υποψήφιος πρόεδρος δεν θα εστιάσει μόνο στον “Καρμανλισμό”, αλλά θα αναδείξει και τις διαφορές που έχει με τον αντίπαλοι του Κυριάκο Μητσοτάκη σε ζητήματα πολιτικής ουσίας.

Ζητήματα που αφορούν τις νεοφιλελεύθερες απόψεις του κ. Μητσοτάκη που ο ίδιος επιχειρεί να τις καλύψει επιχειρώντας να εμφανιστεί ως κεντρώος.

Αν απαιτηθεί μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ίδια στελέχη, ο κ. Μεϊμαράκης θα κάνει λόγο για τις ουσιώδεις διαφορές πολιτικές που έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για το πως βλέπει τις θέσεις του “αντιπάλου” του για άκρατες ιδιωτικοποιήσεις ακόμη και του φυσικού πλούτου της χώρας, για τις αθρόες απολύσεις, για την στήριξη των μεγάλων μόνο επιχειρήσεων και όχι των μικρομεσαίων κλπ.

Σχετικά άρθρα