Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απάντηση Κουβέλη στις βολές Ψαριανού

Απάντηση Κουβέλη στις βολές Ψαριανού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γρηγόρης Ψαριανός, ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης,

Τις δηλώσεις του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανού περί προβλήματος δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος αντέκρουσε ο Φώτης Κουβέλης.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, είχε πει χαρακτηριστικά ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ «Πρώτα βγήκε στο Βελλίδειο και είπε ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο και μετά συγκάλεσε την Κοινοβουλευτική ομάδα».

Ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στο Mega, είπε ότι για όλα τα θέματα είχαν ληφθεί αποφάσεις σε επίπεδο τομέων, ενώ είχαν επανειλημμένα εγκριθεί και από την Κεντρική Επιτροπή.

«Για όλα είχαμε συνεννοηθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς γιατί δεν διεγράφη ο κ. Ψαριανός, απάντησε ότι το καταστατικό του κόμματος δεν προβλέπει τη διαγραφή μέλους.

«Θα μπορούσε να απομακρυνθεί από την Κ.Ο., όχι από τις γραμμές του κόμματος γιατί δεν προβλέπεται από το καταστατικό», ανέφερε.

Ο κ. Κουβέλης είπε ακόμη ότι όποιος θέλει να διαφοροποιείται, πρέπει να διαφοροποιείται με όρους πολιτικούς και τόνισε ότι «ο καθένας κρίνεται με αυτό το οποίο καταθέτει ως δημόσια πολιτική πράξη».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών εντός του 2014, εκτιμώντας ότι θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των ευρωκλογών και της οικονομικής πολιτικής, αλλά και από την ένταση μέσα στην κοινωνία.

Απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο συνεργασίας με Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ με τα σημερινά πολιτικά δεδομένα, ενώ προέβλεψε ότι έρχονται νέα μέτρα.

Ο κ. Κουβέλης ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας, παρότι, όπως είπε, είναι τιμητικό να κάνουν αναφορά στο πρόσωπό του.

Σχετικά άρθρα