Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις: Ψηφίζω Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόεδρο της Ν.Δ.

Άδωνις: Ψηφίζω Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόεδρο της Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Υπερήφανος για την εκλογική διαδικασία στη ΝΔ δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης, «σπάζοντας» τη σιωπή του μετά τις κάλπες της Κυριακής.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης συνεχάρη τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνοντας ότι ο δεύτερος κατέκτησε «επάξια» τη δεύτερη θέση στην κυριακάτική ψηφοφορία.

Όπως είπε, ο ίδιος προσωπικά θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο της 10ης Ιανουαρίου την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό αποτελεί προσωπική του επιλογή και δεν σημαίνει ότι δίνει «γραμμή» στους ψηφοφόρους του.

«Χωρίς αυτό να αποτελεί γραμμή για όσους με στήριξαν, οφείλω να πω ότι προσωπικά θα στηρίξω την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη» γιατί, όπως είπε:

“ •Πρέπει να υπάρξει ανανέωση στην παράταξη και τη χώρα.
•Γιατί είναι σημαντικό δύο άνθρωποι με διαφορετική αφετηρία να μπορούμε να συνεργαστούμε και να εκφράσουμε την κεντροδεξιά στην πράξη.
•Δεν ξεχνώ επίσης ότι με τον κ. Μητσοτάκη είχαμε άψογη συνεργασία και προχωρήσαμε μαζί σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις.”

Εν τω μεταξύ στην εκπομπή του αδερφού του Λεωνίδα, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις κυριακάτικες εκλογές στη Ν.Δ.

«Χθες (σ.σ Κυριακή) το βράδυ είχα την πρόνοια – το λέω στα διάφορα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ – να μην τοποθετηθώ χωρίς να δω το τελικό αποτέλεσμα» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Στην επαρχία δεν πήγαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε και ήμασταν σε ένα χαμηλό ποσοστό, περίπου στο 7%. Όμως στην Αθήνα, και όχι μόνο στη Β’ Αθηνών που είναι η εκλογική μου περιφέρεια, πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ξεπεράσαμε το 18%».

«Ο μόνος λόγος που θα κλείσουμε κάτω από το 15% είναι τα αποτελέσματα στην επαρχία» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά άρθρα