Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τζιτζικώστας μιλά τώρα για ενότητα…

Ο Τζιτζικώστας μιλά τώρα για ενότητα…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις, Άδωνις Γεωργιάδης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

“Θέλω να ευχαριστήσω τους 400 χιλ. Νεοδημοκράτες που έσπευσαν στις κάλπες μαζικά για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ισχυρή και είναι εδώ» δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στην εκλογική διαδικασία.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρώτη και τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη γιατί όλοι μαζί καταφέραμε, μέσα σε αυτή τη προεκλογική εκστρατεία, να βγάλουμε τη Νέα Δημοκρατία ενισχυμένη και να ενεργοποιήσουμε όλον αυτόν τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους σε κάθε γωνία της Ελλάδας που πίστεψαν σε αυτή τη δύναμη της αλλαγής και έδωσαν αυτή τη μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Αλλά και τους εθελοντές, τους ανθρώπους που μας στήριξαν και μας βοήθησαν σε όλη την Ελλάδα, την οικογένειά μου και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για μία ενωμένη Νέα Δημοκρατία και μία σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη που σύντομα θα διευρυνθεί και θα αποτελέσει την μεγάλη και ισχυρή Νέα Δημοκρατία που θα δώσει ένα τέλος σε αυτή την κατηφόρα που ζει η χώρα μας με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα» κατέληξε ο Α. Τζιτζικώστας.

Σχετικά άρθρα