Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλ. Τσίπρας: “Πρωταθλητής της χυδαιότητας” και “οχετός” ο Ε. Βενιζέλος!

Αλ. Τσίπρας: “Πρωταθλητής της χυδαιότητας” και “οχετός” ο Ε. Βενιζέλος!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Απόστολος Κακλαμάνης, Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος,

Από την Ερμούπολη της Σύρου και την ανοιχτή συγκέντρωση και ομιλία σε φίλους και οπαδούς του κόμματός του ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε αίσθηση με την ηθική στήριξη που παρείχε στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου αλλά και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη για την επιλογή τους να διαφοροποιηθούν κατά τη ψηφοφορία στο άρθρο που αφορούσε στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

“Ακόμα και στελέχη του μνημονιακού μπλοκ που διαφοροποιήθηκαν, κακοποιήθηκαν με τις χυδαιότερες των εκφράσεων, ακόμα και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ο κος Κακλαμάνης, δέχθηκε οχετό ύβρεων στους διαδρόμους της Βουλής” είπε ο κ. Τσίπρας κατηγορώντας ευθέως τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και επανέφερε τον χαρακτηρισμό “μαφία” συμπληρώνοντας ότι “περισσότερο ξεκαθάρισμα λογαριασμών της μαφίας θύμιζαν και όχι πολιτικές αντιπαραθέσεις πως αλλιώς να ερμηνεύσουμε το περί εκκρεμοτήτων που ακούσαμε για τον πρώην πρωθυπουργό, τον κ. Παπανδρέου, χωρίς όμως να μάθουμε ποτέ ποιες είναι αυτές οι εκκρεμότητες”.

Επιπλέον στη σκληρή επίθεση του εναντίον του κ. Βενιζέλου υποστήριξε ότι “αναδείχτηκε χωρίς αμφιβολία πρωταθλητής όχι μόνο της στρεψοδικίας, της μετατροπής του συντάγματος σε κουρελόχαρτο, όχι μόνο της εμπάθειας κατά των πολιτικών του αντιπάλων, αλλά και πρωταθλητής της χυδαιότητας” για να συμπληρώσει ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης “αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ για εκτσογλανισμό της πολιτικής ζωής, αποδείχτηκε ότι εκπροσωπεί το τελευταίο στάδιο του εκφυλισμού του μνημονιακού πολιτικού συστήματος: που δεν είναι άλλο από τον απόλυτο εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής”.

Σχετικά άρθρα