Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Καραμανλή

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξης Τσίπρας, Απόστολος Τζιτζικώστας, Ευάγγελος Αντώναρος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,

Την τηλεφωνική επικοινωνία ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κώστας Καραμανλής κατά την κρίσιμη 17ωρη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές τον περασμένο Ιούλιο επιβεβαίωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Θεωρείτε απίθανο να πάρει ο νυν πρωθυπουργός έναν πιο έμπειρο πολικό;

Ζητάς τη γνώμη εκείνου που εκτιμάς» τόνισε μιλώντας στο Focus Fm ο κ.Αντώναρος.

«Ο κ. Καραμανλής δεν είναι ο άνθρωπος που δίνει οδηγίες, αλλά ποτέ δεν θα αρνηθεί να μιλήσει με κάποιον που ζητά τη γνώμη του και ειδικά όταν ο τότε πρόεδρος της ΝΔ αρνιόταν να πει καλημέρα στον κ. Τσίπρα.

Πράγμα, που θεωρώ ως μη συμβατό με τον πολιτικό πολιτισμό της ΝΔ.

Άλλωστε ο τότε πρόεδρος του κόμματος δεν παίζει πλέον κανένα ρόλο στα κομματικά πράγματα της Νέας Δημοκρατίας» υπογράμμισε ο κ.Αντώναρος.

Ερωτηθείς γιατί ο Κώστας Καραμανλής δεν παίρνει το λόγο μέσα στη Βουλή, ο κ. Αντώναρος απάντησε, ότι «δεν μιλάει στη Βουλή γιατί δεν θέλει να “καπελώσει” τον εκάστοτε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας».

Όσον αφορά τα περί στήριξης Καραμανλή στην ιδέα για οικουμενική κυβέρνηση, ο κ.Αντώναρος τα χαρακτήρισε «πράσινα άλογα».

Σχετικά άρθρα