Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Ο Καραμανλής παρέδωσε την Αθήνα στους αναρχικούς

Μητσοτάκης: Ο Καραμανλής παρέδωσε την Αθήνα στους αναρχικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις, Άδωνις Γεωργιάδης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,

«Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε το Δεκέμβρη του 2008» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή και την ανομία που επικρατεί στα Εξάρχεια. Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, η τότε κυβέρνηση της ΝΔ παρέδωσε την Αθήνα στους αναρχικούς χωρίς να αντιδράσει.

«Για το Δεκέμβριο του 2008 δεν έχω απλά μιλήσει, έχω ψηφίσει, δικαιολογώντας τη μη ψήφο μου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Παραδώσαμε την Αθήνα στους αναρχικούς χωρίς να αντιδράσουμε… Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε εκείνες της μέρες του Δεκέμβρη» δήλωσε στον ΣΚΑΪ χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Με αφορμή εξάλλου τις δηλώσεις κύκλων του Κώστα Καραμανλή, εξέφρασε την αντίθεσή του σε φεουδαρχικές δομές στην αξιωματική αντιπολίτευση, επαναλαμβάνοντας ότι για τη μάχη της ηγεσίας ό,τι λέγεται πρέπει να λέγεται δημόσια όχι μέσω κύκλων.

«Δεν θέλω παράταξη που να έχει ‘Μητσοτακόμετρο’ και ‘Καραμανλόμετρο’, αυτές είναι φεουδαρχικές δομές» σχολίασε.

Κάλεσε επίσης τους πολίτες να ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής, επισημαίνοντας ότι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ είναι δυνάμει πρωθυπουργός. «Όπως είναι η ΝΔ. χρήζει ουσιαστικότατου reboot, πλήρους ανασύνταξης» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα