Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: “Αν ο Καραμανλής στηρίζει Μεϊμαράκη να το πει δημόσια”

Μητσοτάκης: “Αν ο Καραμανλής στηρίζει Μεϊμαράκη να το πει δημόσια”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις, Άδωνις Γεωργιάδης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,

«Αν ο κ. Καραμανλής στηρίζει τον κ. Μεϊμαράκη, είναι καλό να βγει να το πει δημόσια, όσο δεν το λέει δημόσια, θεωρώ ότι δεν το λέει καθόλου» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τις διαρροές κύκλων που φέρονται να πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό και τη στήριξη που έλαβε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία.

«Τα προβλήματα με τους πρώην πρωθυπουργούς αρχίζουν όταν αρχίζουν άλλοι να μιλάνε για λογαριασμό τους» δήλωσε με νόημα στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ κάλεσε εκ νέου τους πολίτες να ψηφίσουν στο α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στις 20 Δεκεμβρίου, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει και β’ γύρος.

«Δεν έχω ανησυχία για διεξαγωγή και αμφισβήτηση αποτελέσματος δεν πρέπει να είμαστε αρνητικοί, μάθαμε από τα λάθη μας» σημείωσε.

Ο βουλευτής εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει νέο πρόβλημα στην εκλογική διαδικασία, αλλά και δεν θα αμφισβητήσει κανείς το αποτέλεσμα. «Θα υπάρχει 1 νικητής και 3 νικημένοι» παρατήρησε.

Επισήμανε ακόμη ότι «στη ΝΔ δε θέλουμε ‘αντιτσίπρα’, θέλουμε το ανάποδο του Τσίπρα, έναν άνθρωπο που θα είναι ευρωπαϊστής

«Έχω υποχρέωση να στηρίξω το νέο πρόεδρο, αλλά μπορώ να κερδίσω και η υποψηφιότητά μου έχει αναπτύξει δυναμική» παρατήρησε ακόμη.

«Πιστεύω ότι είμαι ο πιο κατάλληλος για να ξανακάνω μεγάλη τη ΝΔ… Θα σας έλεγα μάλιστα την επόμενη μέρα η ίδια η πραγματικότητα θα επιβάλλει συμμόρφωση στο εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς ο πρόεδρος δεν εκλέγεται από κλειστό συνέδριο» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Έχω πει ξεκάθαρα τι θα κάνω, θα πρέπει να μου ζητήσατε τα ρέστα αν δεν τα κάνω ως πρόεδρος» ανέφερε χαριτολογώντας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι ως πρόεδρος θα ανανεώσει σημαντικά τη ΝΔ. «Η ΝΔ οργανωτικά έχει μείνει στη δεκαετία του ’70, είναι ένα κουρασμένο και γερασμένο κόμμα που δεν παράγει πολιτική, όμως είναι πολιτικό μου σπίτι και εκφράζει την κεντροδεξιά, όχι στο βαθμό που θα ήθελα» επισήμανε.
«Πρέπει να γίνει δραστική ανανέωση των ψηφοδελτίων έγκαιρα και σπάσιμο εκλογικών περιφερειών με σταυρό και λίστα» εξήγησε.

«Χρειαζόμαστε περισσότερη εσωκομματική δημοκρατία, αλλά δεν θα ανεχθώ τραμπουκισμούς που δεν ταιριάζουν με τη ΝΔ» σημείωσε δε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης διευκρίνισε δε ότι «έχω ακούσει κατά καιρούς ακραίες απόψεις στη ΝΔ… Θα διέγραφα απόψεις που είναι ακραίες, μιλάμε όμως για την εξαίρεση, όχι τον κανόνα.»

Σχετικά άρθρα