Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεωργιάδης για Λαζόπουλο: Είναι ινστρούχτορας του Τσίπρα

Γεωργιάδης για Λαζόπουλο: Είναι ινστρούχτορας του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κώστας Καραμανλής, Λάκης Λαζόπουλος, Νέα Δημοκρατία,

Επίθεση στο Λάκη Λαζόπουλο έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς.

Μιλώντας σε κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του Alpha, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Λάκη Λαζόπουλο πολιτικό ινστρούχτορα του Τσίπρα, φθάνοντας μέχρι του σημείου να πει ότι κανονικά το ΕΣΡ θα έπρεπε την εκπομπή του Λαζόπουλου να την προσμετρά στον προεκλογικό χρόνο του ΣΥΡΙΖΑ!

Και συνέχισε με άκρως καυστικό ύφος “Ο Λαζόπουλος δεν σατιρίζει την εξουσία, αλλά την αντιπολίτευση και γλύφει την κυβέρνηση του Τσίπρα. Είναι ένα πρόσωπο που έχει προσβάλει την ΝΔ, έχει προσβάλει του Έλληνες βγάζοντας τα χρήματα του στο εξωτερικό”.

Σε ότι αφορά τα εσωκομματικά της ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι “Θα γίνουν εκλογές την Κυριακή. Μην ανησυχείτε”, ενώ σε ερώτηση για την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή στα εσωκομματικά της ΝΔ, αλλά και για το αν παρέχει στήριξη στον έτερο υποψήφιό του, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κύριος Γεωργιάδης, είπε ότι:

“Εγώ κατέβηκα σε αυτή την εκλογική διαδικασία γιατί πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να αρχίσει να παράγει πολιτική. Η ΝΔ πρέπει να μιλήσει στον κόσμο για τις θέσεις της στους μικρομεσαίους, για τους φόρους, για τους μετανάστες, για την παιδεία, για την υγεία. Δεν μπήκα για να ασχοληθώ με την παραπολιτική. Η παραπολιτική υπάρχει, εκεί που δεν υπάρχει πολιτική”.

Ανέφερε επίσης ότι “αυτά τα χρόνια ο Κώστας Καραμανλής, είχε κρατήσει μια άψογη στάση. Άριστα δέκα με τόνο. Ερχόταν στη Βουλή, ψήφιζε όλα τα νομοσχέδια της Νέας Δημοκρατίας, δεν δημιουργούσε το παραμικρό πρόβλημα, λειτούργησε και λειτουργεί ως η ψυχή της παράταξης. Θα μου έκανε τρομακτική εντύπωση εάν τώρα, αποφάσιζε να φύγει από την θέση της ουδετερότητας, και να εμπλεκόταν στην διαδικασία. Πιστεύω ότι αυτοί που τον εμπλέκουν, του κάνουν κακό”.

Σχετικά άρθρα