Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεωργιάδης: «Κακώς φορτώθηκε στον Μεϊμαράκη η ευθύνη»

Γεωργιάδης: «Κακώς φορτώθηκε στον Μεϊμαράκη η ευθύνη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στα σχόλια που φέρεται να έχει κάνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, υπογράμμισε πως «Τον σέβομαι και δεν πιστεύω στα παραπολιτικά σχόλια».

Εκφράζοντας την πεποίθηση ότι τα σχόλια δεν έχουν γίνει ποτέ, τόνισε ότι έχει κρατήσει άψογη στάση όλα αυτά τα χρόνια και επισήμανε ότι ποτέ δεν έχει βγει να διαψεύσει δηλώσεις που του αποδίδονται. «Αν το έκανε θα ήταν με ένα τηλέφωνο στο χέρι», είπε χαρακτηριστικά.

Επίθεση εξαπέλυσε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη, καταγγέλλοντας ότι πήρε θέση και πως δεν τον έχει στηρίξει.

Αναφερόμενος στο «φιάσκο» των εκλογών της παράταξης, ξεκαθάρισε ότι «κακώς φορτώθηκε στον Μεϊμαράκη η ευθύνη», συμπληρώνοντας ότι «φταίμε και οι τέσσερις υποψήφιοι».

Τόνισε ακόμη ότι, «καλώς έκανε και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Ερωτηθείς για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί δημιουργίας κόμματος των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου και για το αν θα συμμετείχε σε αυτό, απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο της δημιουργίας του.

Σχετικά με το πού τάσσεται πολιτικά στο χώρο της δεξιάς, ξεκαθάρισε ότι «είμαστε όλοι μαζί ΝΔ και έτσι πρέπει να προσέλθουμε στις κάλπες». Ερωτηθείς αν είναι «δεξιότερος» του Αντώνη Σαμαρά, απάντησε ότι είναι «ακριβώς αυτά που λέει ο Σαμαράς».

Επίθεση εξαπέλυσε, τέλος, στην κυβέρνηση, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για «μια κυβέρνηση που φλόμωσε τον κόσμο στα ψέματα».

Σχετικά άρθρα