Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσακαλώτος: “Κάνω ό,τι μπορώ”…

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Μνημόνιο, Προαπαιτούμενα Μέτρα, Τρόικα,

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο πιεσμένους ανθρώπους στην κυβέρνηση με το πόστο που του ανέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας και αυτό φάνηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο από τη σημερινή του τοποθέτηση στη βουλή.

Με ένταση στη φωνή, που έδινε την αίσθηση ανθρώπου υπό διαρκή δοκιμασία των αντοχών και των ορίων του, ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου είπε: «Κάνω ό,τι μπορώ υπό δύσκολες συνθήκες και εδώ μέσα και εκτός».

Ήταν η έναρξη της διαδικασίας συζήτησης του πολυνομοσχεδίου με τα νέα προαπαιτούμενα που έχει εισαχθεί με την διαδικασία του κατεπείγοντος σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Παραγωγής και Εμπορίου, με στόχο να ψηφιστεί και από την Ολομέλεια αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Η συνεδρίαση άρχισε σε περιβάλλον μεγάλης έντασης, καθώς η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι ήγειρε ενστάσεις για την ακολουθούμενη συνοπτική διαδικασία.

Στις συνεχείς διαμαρτυρίες των βουλευτών της αντιπολίτευσης που ως βέλη κατευθύνονταν κατά κύματα προς τους παριστάμενους υπουργούς κ. Τσκαλώτο και Γ. Σταθάκη, ήρθε και το προαναφερόμενο «ξέσπασμα» του υπουργού Οικονομικών.

Είχε προηγηθεί έντονος λεκτικός διαξιφισμός με τον κ. Ι.Βρούτση, καθώς στις συνεχείς διακοπές του γαλάζιου βουλευτή, ο κ. Τσακαλώτος με υψωμένη φωνή, διαμαρτυρήθηκε: «Είστε αγενής που με διακόπτετε. Είστε απλώς αγενής…».

Σχετικά άρθρα