Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αν δεν γίνουν εκλογές την Κυριακή, τη Δευτέρα δεν θα υπάρχει Ν.Δ.”

“Αν δεν γίνουν εκλογές την Κυριακή, τη Δευτέρα δεν θα υπάρχει Ν.Δ.”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία,

Σίγουρος ότι θα είναι ο νικητής στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ωστόσο, όπως λέει, αν την Κυριακή δεν γίνουν εκλογές, την επόμενη Δευτέρα, δεν θα υπάρχει Ν.Δ., ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και το συνασπισμό με τους ΑΝ.ΕΛ. Επιπλέον ζητά χρόνο, μέχρι το επόμενο συνέδριο του κόμματος, τον Απρίλιο, για να ολοκληρώσει την ανασυγκρότηση του κόμματος.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο κ. Τζιτζικώστας λέει πως αν δεν γίνουν και την ερχόμενη Κυριακή οι εκλογές στη ΝΔ «τη Δευτέρα δε νομίζω να υπάρχει πια Νέα Δημοκρατία ως κόμμα με κοινωνική αναφορά. Θα υπάρχει μόνον η ταμπέλα».

Σχετικά με την αποτυχία της προηγούμενης εκλογικής διαδικασίας είπε πως «αυτοί που έφταιξαν πολιτικά ανέλαβαν την ευθύνη. Τα όποια νομικά ζητήματα προκύπτουν θα τα βρει η Δικαιοσύνη» και τονίζει πως «δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το τραύμα να καθορίσει τις εξελίξεις».

Τέλος, όπως δήλωσε, τον στηρίζουν βουλευτές και στελέχη «από όλο το φάσμα της Κεντροδεξιάς» και προσθέτει πως «αυτή είναι η δυνατότητα μου να εκφράζω και να ενώνω το σύνολο της παράταξης».

Σχετικά άρθρα