Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρ ομαδόν κατά Παπανδρέου: Τενεκές ξεγάνωτος… ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται

Πυρ ομαδόν κατά Παπανδρέου: Τενεκές ξεγάνωτος… ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΠΑΣΟΚ,

Με βαριές εκφράσεις μιλούσαν στους διαδρόμους της Βουλής για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, βουλευτές του κόμματος.

Ανάμεσά τους, διαβάζουμε στον “Βηματοδότη”, ήταν και ένας από τους «αντάρτες» του γάλακτος που τελικά υπερψήφισε το άρθρο 1, ο Μιχάλης Κασσής.

«Ο Παπανδρέου είναι τενεκές ξεγάνωτος. Έπρεπε να τον είχε διαγράψει ο Βενιζέλος και να πάμε αμέσως σε εκλογές. Δεν μπορεί, κύριε Παπανδρέου, όταν ήσουν πρωθυπουργός να δίνεις 25 δισ. στις τράπεζες και τώρα να μην ψηφίζεις το άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» έλεγε.

Στο στόχαστρο του κ. Κασσή μπήκε και ο Απόστολος Κακλαμάνης: «Τον Κακλαμάνη έπρεπε ο Βενιζέλος να τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές και να πάμε σε εκλογές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φοβόμαστε τις εκλογές».

Σύμφωνα πάντα με τον “Βηματοδότη”, η πρώτη που άκουσε το «όχι» του πρώην πρωθυπουργού ήταν η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και πρώην υφυπουργός Παιδείας (επί Παπανδρέου), Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου, μόλις άκουσε τι ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου σηκώθηκε από τη θέση της λέγοντάς του: «Δεν ντρέπεσαι, ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται».

Το περίεργο ήταν πως από τη στάση της ενοχλήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Έτσι μου ερχόταν, όταν την είδα να μιλάει μ’ αυτόν τον τρόπο σ’ έναν πρώην πρωθυπουργό, να σηκωθώ και να την πλακώσω στις… σφαλιάρες» είπε στους δημοσιογράφους.

Σχετικά άρθρα