Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ν. Κακλαμάνης: Παράτυπη η διαγραφή μου από τη Νέα Δημοκρατία

Ν. Κακλαμάνης: Παράτυπη η διαγραφή μου από τη Νέα Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης,

Την στάση του κατά τη ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή τη περασμένη Κυρική, που οδήγησε σε διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, εξήγησε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

“Αυτό το νομοσχέδιο ήταν υπεράνω της ιδεολογικής αντοχής μου” είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, αμφισβητώντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και άλλων στελεχών ότι το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε ήταν και τα τελευταία μνημονιακά μέτρα:

“Αυτό που λένε ότι ‘φάγαμε το βόδι και ήταν η ουρά’… περιμένετε να δείτε αν υπάρχει πέραν της ουράς και άλλο βόδι” είπε με νόημα ο κ. Κακλαμάνης.

“Το επίμαχο άρθρο είχε και πιο σημαντικά πράγματα από το γάλα και τα φαρμακεία, αντιλήφθηκα ότι μετά τη φορολογία ακίνητων η προσωπική μου αξιοπρέπεια δεν μου επέτρεπε να κάνω άλλη υποχώρηση”, πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «αν με είχε στηρίξει η ΝΔ κατά 50% θα ψήφιζα το πολυνομοσχέδιο κατά 50% θα καταψήφιζα». «Δεν κατεψήφισα, ψήφισα ‘παρών’, δεν είπα ποτέ ότι είμαι αντιμνημονιακός» πρόσθεσε.

Για τις μελλοντικές προθέσεις του, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής διευκρίνισε ότι αν συμφωνήσει με μια ουσιαστική πρόταση μομφής τότε θα παραιτηθεί από βουλευτής, αν όμως οι προτάσεις μομφής είναι ανούσιες σαν αυτές του ΣΥΡΙΖΑ, θα στηρίξει την κυβέρνηση.

Όσον αφορά τη διαγραφή του, ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε ότι έγινε παράτυπα, καθώς δεν έχει λάβει κανένα σχετικό έγγραφο και ότι η διαγραφή γίνεται από πενταμελή ομάδα δεοντολογίας που δεν ορίζεται από τον πρόεδρο της ΝΔ.

Τέλος, σχολιάζοντας τα ευρήματα νέας δημοσκόπησης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που παρουσιάστηκε στο Mega, ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι παίρνει ένα μεγάλο κομμάτι από τη ΝΔ, αλλά αντλεί και από άλλους πολιτικούς χώρους επομένως «1+1 δεν κάνουν 2 όπως θεωρεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος» ώστε ένας υποψήφιος της ΝΔ να έχει διπλάσια ποσοστά.

Σχετικά άρθρα