Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντ. Μπακογιάννη: “Μεγάλο πρόβλημα η εσωτερική ταραχή, μην πω διάλυση, του ΠΑΣΟΚ”

Ντ. Μπακογιάννη: “Μεγάλο πρόβλημα η εσωτερική ταραχή, μην πω διάλυση, του ΠΑΣΟΚ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Ντόρα Μπακογιάννη, ΠΑΣΟΚ,

Την κρίση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ σχολίασε -μεταξύ άλλων- η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση, η κυρία Μπακογιάννη χαρακτήρισε ως μεγάλο πρόβλημα την εσωτερική ταραχή στο ΠΑΣΟΚ, “για να μην πω διάλυση”.

«Είναι δουλειά του ΠΑΣΟΚ να βρει το βηματισμό του» πρόσθεσε η βουλευτής τονίζοντας ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Η σημερινή ευρωπαϊκή -όπως είπε- πλειοψηφία της Βουλής, στην οποία εντάσσεται και η ΔΗΜΑΡ, μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας. «Ο χώρος της ευρωπαϊκής πλειοψηφίας έχει πολλά κατάλληλα πρόσωπα που χαίρουν εκτίμησης», σημείωσε.

Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι μετά την επίτευξη του περιβόητου πρωτογενούς πλεονάσματος πρέπει να ασχοληθούμε με τη φορολογία:

«Υπάρχει λάθος πολιτική με τους φόρους, η πολιτική αυτή είναι αντιαναπτυξιακή, αναποτελεσματική και εκτελεί μια μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων» είπε.

Τέλος, η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι εκτιμά τον Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος σήκωσε πολύ μεγάλο βάρος στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά διαφωνεί ριζικά μαζί του.

Σχετικά άρθρα