Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Τσίπρας βάζει ολόκληρη την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να παρελάσει από το Μαξίμου

Γιατί ο Τσίπρας βάζει ολόκληρη την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να παρελάσει από το Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Κυβέρνηση, Μέγαρο Μαξίμου, ΣΥΡΙΖΑ,

Έναν νέο κύκλο επαφών για τη στενή σχέση του ίδιου του πρωθυπουργικού γραφείου με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος εγκαινιάζει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινά κύκλο επαφών με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Άπαντες οι βουλευτές θα περάσουν από το πρωθυπουργικό γραφείο ανά περιφέρεια μέχρι τα Χριστούγεννα, ώστε να έχει προσωπική επαφή και επίγνωση τυχόν προβλημάτων που έχουν ανακύψει.

Με τον τρόπο αυτό ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αναλαμβάνει πλήρως την αμφίδρομη ενημέρωση από και προς τους βουλευτές, ενόψει και των κρίσιμων ψηφοφοριών που έρχονται για τα υπολειπόμενα προαπαιτούμενα με βασικότερο όλων το Ασφαλιστικό. Συνεργάτες του πρωθυπουργού τονίζουν πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να πάρει πάνω του τόσο την επεξήγηση της κατάστασης γύρω από την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, όσο και να έχει πλήρη εικόνα ιδίοις όμμασι στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει και γεύματα με ομάδες βουλευτών και δεν θα πρόκειται για απλές διεκπεραιωτικές συναντήσεις δεκαλέπτου, θέλοντας να υπογραμμίσει τις διαδικασίες διαλόγου και διαβουλεύσεων στο εσωτερικό του κόμματος και τα ευήκοα ώτα του Μεγάρου Μαξίμου στην ΚΟ.

Σχετικά άρθρα