Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιαννάκου: Η παραβίαση της συμφωνίας συνιστά πόλεμο, τον οποίο θα χάσουμε

Γιαννάκου: Η παραβίαση της συμφωνίας συνιστά πόλεμο, τον οποίο θα χάσουμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Μαριέττα Γιαννάκου, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία,

«Κανένας στην Ευρώπη δεν πρόκειται να δεχτεί να εξαιρεθεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από το πρόγραμμα και η παραβίαση από την ελληνική κυβέρνηση της συμφωνίας που υπέγραψε με τους εταίρους και δανειστές συνιστά πόλεμο και τον πόλεμο αυτόν θα τον χάσουμε» τόνισε η πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαριέττα Γιαννάκου στο Πρακτορείο fm.

Η κ. Γιαννάκου εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα χρειαστεί πολύς καιρός για να ξαναβγεί η Ελλάδα στις αγορές και σημείωσε: «Θα περάσει πολύς καιρός. Διότι οι υποχρεώσεις μας, είναι μεγάλες, αλλά και γιατί δεν έχουμε οικονομική ανάπτυξη. Καθώς εξαιτίας της κακοδαιμονίας και των αντιλήψεων που υπήρχαν, αυτά, που άλλες χώρες εφάρμοσαν εδώ και τριάντα χρόνια (αποκρατικοποιήσεις, αναπτυξιακά μέτρα) εμείς καθόμαστε ακόμη και τα συζητάμε».

Ως προς το ζήτημα της εκλογής προέδρου της Ν.Δ., η κ. Γιαννάκου επισήμανε: «Δεν αρκεί μόνο η εκλογή νέου προέδρου του κόμματος, για να πάνε καλά τα πράγματα. Χρειάζονται μεγάλες προσπάθειες και χρειάζεται ομάδα συνεργατών, καθώς οι ιστορίες που ζήσαμε στο παρελθόν, με τον αρχηγό και δύο τρεις φίλους του, γύρω από αυτόν δεν στέκουν».

Σχετικά άρθρα