Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προβάδισμα για Καμίνη, Μπουτάρη, Σγουρό σε νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα για Καμίνη, Μπουτάρη, Σγουρό σε νέα δημοσκόπηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης Σπηλιωτόπουλος, Βασίλης Καπερνάρος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Γιάννης Δελλής, Γιάννης Μπουτάρης, Γιάννης Σγουρός, Γιώργος Καμίνης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Εκλογές, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Θανάσης Παφίλης, Θάνος Τζήμερος, Μαρία Γιαννακάκη, Νικήτας Κακλαμάνης, Νίκος Σοφιανός, Παύλος Χαϊκάλης, Πέτρος Μαντούβαλος, Ρένα Δούρου, Σταύρος Καλαφάτης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Χάρης Παπαγεωργίου,

Σαφές προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη για τον δήμο Αθηναίων, του Γιάννη Μπουτάρη για τον δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Σγουρού για την περιφέρεια Αττικής καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για την εκπομπή “Ανατροπή” του Mega.

Στην πρόθεση ψήφου για τον δήμο Αθηναίων, ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης προηγείται με 22,4% και ακολουθούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 13,6%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 12,5%, ο Νικήτας Κακλαμάνης με 11,8%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 9%, ο Νίκος Σοφιανός με 6,5% και ο Βασίλης Καπερνάρος με 2,2%.
Άλλον (υποψήφιο) επιλέγει το 3,2% του δείγματος, «Ακυρο/Λευκό/Αποχή» το 2,4%, ενώ 16,4% δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.

Στον δήμο Θεσσαλονίκης, ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης έρχεται πρώτος με 36,3% έναντι 16,9% που συγκεντρώνει ο Σταύρος Καλαφάτης και ακολουθούν ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με 8,5%, ο Γιάννης Δελλής (ΚΚΕ) με 3,8% και ο Χάρης Παπαγεωργίου (ΑΝ.ΕΛ.) με 2,4%.
Το 4,2% των ερωτηθέντων απαντά «Άλλον υποψήφιο», «’Ακυρο/Λευκό/Αποχή» επιλέγει το 3,9%, ενώ το 24% δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.

Τέλος, στην περιφέρεια Αττικής, ο νυν περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, έχει το προβάδισμα με 22,5% έναντι του 16,5% της Ρένας Δούρου. Ακολουθούν ο Παύλος Χαϊκάλης με 9%, ο Θανάσης Παφίλης με 8,2%, ο Γιώργος Κουμουτσάκος με 8%, ο Ηλίας Παναγιώταρος με 5%, ο Πέτρος Μαντούβαλος με 3,5%, ο Θάνος Τζήμερος με 2,5% και η Μαρία Γιαννακάκη με 1,5%.
Άλλον υποψήφιο επιλέγει το 1,3% του δείγματος, «Άκυρο/Λευκό/Αποχή» το 5,1%, ενώ το 16,9% του δείγματος δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.

Σχετικά άρθρα