Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λεβέντης: «Αυτή η κυβέρνηση θα καταρρεύσει πολύ σύντομα»

Λεβέντης: «Αυτή η κυβέρνηση θα καταρρεύσει πολύ σύντομα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων, ΕΡΤ, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος,

Τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνηση με τεχνοκράτες υπουργούς και όχι με  πολιτικούς ζητά για άλλη μία φορά  ο Β. Λεβέντης, προειδοποιώντας ότι το κόμμα του δε σκοπεύει να στηρίξει τον Αλ. Τσίπρα ούτε “να γίνει τσόντα σαν τον Καμμένο”.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στο STAR, «αυτή η κυβέρνηση πολύ σύντομα θα καταρρεύσει. Με πασαλείμματα προσπαθεί να την κρατήσει ο Τσίπρας. Το ασφαλιστικό θα είναι μια τρομακτική δοκιμασία. Βλέπω τον Τσίπρα ότι ταλαντεύεται ανάμεσα στο φόβο μη του φύγουν βουλευτές και την ανάγκη να δείχνει προς τον κόσμο ότι είναι σίγουρος για την κυβέρνησή του».

Σημείωσε ότι “θέλω μια βαθύτερη συναίνεση, δεν είναι πρόθεσή μου να βγάλω τον Τσίπρα από την κυβέρνηση. Δεν έχω να κερδίσω κάτι από αυτό. Το κάνω για την χώρα, γιατί η κυβέρνηση δίνει την εικόνα πως κάνει αγγαρεία».

Αναφερόμενος στη ΝΔ, σημείωσε πως κανείς από τους τέσσερις υποψήφιους αρχηγούς δεν κάνει για πρωθυπουργός, ενώ από τα βέλη του δε γλίτωσε ούτε η ΕΡΤ: “Αφού την κλείσαμε, κακώς άνοιξε γιατί προσελήφθησαν οι ίδιοι, πήραν αποζημίωση και ζημίωσαν το Δημόσιο. Η ΕΡΤ εξακολουθεί να είναι στέγη αργομισθίας και να υπάρχουν χιλιάδες υπάλληλοι, χωρίς να κάνουν τίποτα».

Σχετικά άρθρα