Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Θεοδωράκης πήγε να κάνει κριτική στον Τσίπρα και ξεφτιλίστηκε

Ο Θεοδωράκης πήγε να κάνει κριτική στον Τσίπρα και ξεφτιλίστηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Γρηγορόπουλος, Σταύρος Θεοδωράκης, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Ο δαίμων του… διαδικτύου “χτύπησε” στο Ποτάμι! Με μία ανεπανάληπτη γκάφα, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη στηλίτευσε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια της Κυριακής, οι οποίες ωστόσο είχαν γίνει όταν το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα βρισκόταν στην αντιπολίτευση!

Το Ποτάμι εξέδωσε μια ανακοίνωση με τίτλο “Δηλώσεις – πρόκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ”. Σε αυτήν υπήρχαν δηλώσεις τόσο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και των Νίκου Βούτση και Πάνου Σκουρλέτη.

Χαρακτηριστικά, οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ανέφεραν: “- Εμείς πιστεύουμε ότι αυτές οι κινητοποιήσεις, αυτές οι εκδηλώσεις αγανάκτησης, οργής, δυσαρέσκειας δεν είναι μόνο εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την συσσωρευμένη οργή αλλά που εμπεριέχουν κι ένα μεγάλο θετικό φορτίο για ριζοσπαστικές αλλαγές και τελικά για μια μεγάλη αλλαγή στην πορεία της χώρας.

– Ο αστυνομικός με όπλο είναι δημόσιος κίνδυνος στο δρόμο.

– Ζητάμε τον αφοπλισμό των αστυνομικών δυνάμεων όταν έρχονται σε επαφή με τον πολίτη στη διάρκεια κινηματικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών εκδηλώσεων. Την κατάργηση των ΜΑΤ και την απαγόρευση χρήσης χημικών σε διαδηλώσεις”.

Η γκάφα, ωστόσο, έχει να κάνει με το ότι οι δηλώσεις αυτές ήταν… περσινά ξινά σταφύλια!

Στο Ποτάμι, μετά και τις αντιδράσεις στα social media, αντιλήφθηκαν το… ατόπημα και με δεύτερη ανακοίνωση, που είχε τίτλο “Λάθος στην αναζήτηση”, επιχειρούν να… μαζέψουν τα ασυμάζευτα, εξαπολύοντας εκ νέου επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ!

Χαρακτηριστικά αναφέρει το Ποτάμι: “Στο προηγούμενο δελτίο τύπου εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις του κ. Τσίπρα και προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα προηγούμενα χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν σχολίασαν τα όσα θλιβερά έγιναν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο. Λόγω, λοιπόν, της απουσίας πρόσφατων δηλώσεων οι μηχανές αναζήτησης όταν πληκτρολογείς «βία – μολότοφ – δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ», εμφανίζουν αναρτήσεις από τα χρόνια της αντιπολίτευσης. Δεν έχουν τη νοημοσύνη να αντιληφθούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κυβέρνηση”.

Σχετικά άρθρα