Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Συνεννόηση δεν γίνεται με αυτούς που μας αποκαλούν “σκυλιά”

Μεϊμαράκης: Συνεννόηση δεν γίνεται με αυτούς που μας αποκαλούν “σκυλιά”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κρατικός Προϋπολογισμός, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Απάντηση στην Βουλή, έδωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, για την παροιμία που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ότι “Τα σκυλιά ουρλιάζουνε, αλλά το καραβάνι προχωρά”, μιλώντας πριν από μερικές ημέρες στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βρίσκουν το θράσος να ζητούν βοήθεια εναντίον ποιων; Των συνταξιούχων; Ποιοι; Εκείνοι που αρνήθηκαν την συναίνεση;», αναρωτήθηκε ο πρ. πρόεδρος της ΝΔ.

Και αναφερόμενος στο θέμα της συναίνεσης τόνισε: «Άλλο εθνική συνεννόηση που ζητούσαμε πάντοτε, άλλο συναίνεση και άλλο στήριξη».

«Συνεννόηση δεν γίνεται με ύβρεις και απειλές και με το να αποκαλείτε τους πολιτικούς αρχηγούς σκυλιά. Η συνεννόηση θέλει ήθος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει», υπογράμμισε χειροκροτούμενος από τους βουλευτές της ΝΔ, ενώ ξεκαθάρισε ότι «εγώ δεν ψηφίζω κανένα νέο μέτρο» και εκτίμησε πως «το ίδιο θα κάνει και η ΝΔ».

Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό του 2016 ο κ. Μεϊμαράκης εκτίμησε ότι «δύο είναι τα χαρακτηριστικά του: φόροι και περικοπές συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων».

«Από το «δεν πληρώνω» που ήσασταν, πηγαίνετε στο «πληρώστε ακόμη πιο πολλά»», σχολίασε και υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταλλαχθεί έγινε η νεοφιλελεύθερη ανάλγητη Αριστερά».

«Ο προϋπολογισμός θα μείνει ως το ντοκουμέντο της απάτης και των μύθων που είχατε στήσει ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες», υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «γίνατε πιο τροϊκανοί και από τους τροϊκανούς». «Είναι ο προϋπολογισμός της νεοφιλελεύθερης ανάλγητης Αριστεράς και εμείς δεν τον ψηφίζουμε», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα