Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Λεβέντης θα τους στηρίξει

Επιμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Λεβέντης θα τους στηρίξει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Βασίλης Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης,

Επιμένουν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων θα παρέχουν στήριξη στην κυβέρνηση, αν απαιτηθεί.

Παρά τις κατηγορηματικές και αλλεπάλληλες διαψεύσεις του ίδιου του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αγορά» δηλώνει ότι η Ένωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα που «έχει πολύ λιγότερα για να της καταλογίσει κάποιος από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για πιθανή συνεργασία».

Ωστόσο ο υπουργός Μεταφορών, εκτιμά ότι η κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών θα αντέξει στις επόμενες ψηφοφορίες στη Βουλή, όπως για το ασφαλιστικό, για το οποίο αναφέρει ότι είναι ένα μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας που πρέπει να αντιμετωπιστεί προς όφελος των μελλοντικών γενεών.

Στα σενάρια ευρύτερων συνεργασιών ο υπουργός απαντάει ότι πρέπει στα μεγάλα θέματα να αναζητούνται μεγάλες πολιτικές συγκλίσεις χωρίς αυτό να θεωρείται κυβερνητική διεύρυνση. «Αυτήν τη στιγμή η κυβέρνηση δεν τη χρειάζεται αν κάποια στιγμή συνταχθεί κάποια δύναμη με το πρόγραμμα της κυβέρνησης είναι ευπρόσδεκτη» είπε, τονίζοντας ότι θα ήταν καλό να μπουν σε αυτήν τη λογική όλες οι προοδευτικές δυνάμεις «όσες έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο».

Σχετικά άρθρα