Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι απαντά ο Τσουκαλάς για τον “ψητό Μαροκινό”

Tι απαντά ο Τσουκαλάς για τον “ψητό Μαροκινό”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Τσουκαλάς, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

Για «προσπάθεια σπίλωσης» του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ από τη «γνωστή μονταζιέρα» έκανε λόγο ο Δημήτρης Τσουκαλάς απαντώντας στον σάλο που δημιουργήθηκε για την έκφραση «ψητός Μαροκινός» που χρησιμοποίησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Live U του STAR.

«Τα φαντάσματα του παρελθόντος, τολμούν και αναφέρονται στο πρόσωπό μου όταν σε όλους είναι γνωστοί οι αγώνες μου στο αντιπολεμικό κίνημα» τονίζει –μεταξύ άλλων- ο κ. Τσουκαλάς, ο οποίος μιλά για «ντροπή» και καλεί σε παρακολούθηση ολόκληρης της συνέντευξής του (την οποία και παραθέτει σε link).

Ολόκληρη η δήλωσή του στο facebook:

«Με θλίψη και οργή παρακολουθώ την προσπάθεια σπίλωσής μου, με στόχο προφανώς και το ΣΥΡΙΖΑ, που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφορμή η παρέμβασή μου στην εκπομπή της κ. Τσαπανίδου για τον φρικτό θάνατο ενός ανθρώπου, ενός Μαροκινού, που κάηκε ζωντανός στα ηλεκτροφόρα σύρματα στην προσπάθειά του να αναζητήσει μία καλύτερη ζωή.

Η γνωστή μονταζιέρα ξέρει καλά τη δουλειά της. Με κοπτοραπτική απομόνωσαν φράση μου την ώρα που εξέφραζα τον αποτροπιασμό μου για το γεγονός.

Τα φαντάσματα του παρελθόντος, τολμούν και αναφέρονται στο πρόσωπό μου όταν σε όλους είναι γνωστοί οι αγώνες μου στο αντιπολεμικό κίνημα.

Όταν σε όλους είναι γνωστές οι απόψεις μου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τους φράχτες της φρίκης, και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Όταν σε όλους είναι γνωστοί η αντιφασιστικοί και αντιρατσιστικοί μου αγώνες. Δεν είναι απορίας άξιο είναι ΝΤΡΟΠΗ. Για του λόγου το αληθές παραθέτω ολόκληρο το video».

Σχετικά άρθρα