Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλακιωτάκης: Ο Τσίπρας να πληρώσει τον λογαριασμό των ψεύτικων υποσχέσεων

Πλακιωτάκης: Ο Τσίπρας να πληρώσει τον λογαριασμό των ψεύτικων υποσχέσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ΓΣΕΒΕΕ, Κρατικός Προϋπολογισμός, Νέα Δημοκρατία, Φορολογία,

«Τον λογαριασμό από το εμπόριο των ψεύτικων υποσχέσεων που έδωσε ο κ. Τσίπρας στον ελληνικό λαό αυτή τη φορά θα τον πληρώσει μόνος του» , δήλωσε ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης , ενόψει της ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό στη Βουλή.

Η δήλωση έγινε μετά το πέρας της ομιλίας που είχε ο κ. Πλακιωτάκης του σε εκδήλωση που διοργάνωσε ΓΣΕΒΕΕ, για τις Ευρωπαϊκές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Στην ομιλία του στην εκδήλωση ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της μείωσης των φόρων.

Ακόμη, ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ του επεσήμανε, ότι το κόμμα του ήταν και παραμένει η εγγυήτρια δύναμη προώθησης των μεταρρυθμίσεων στη χώρα, ενώ επανέλαβε ότι θεωρεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ως την σπονδυλική στήλη της ελληνικής οικονομίας καθώς συνεισφέρουν το μεγαλύτερο κομμάτι στον παραγωγικό ιστό της χώρας.

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, από την ύφεση και επεσήμανε πως τώρα πλήττονται από τους ελέγχους των κεφαλαίων που επέβαλε, όπως είπε χαρακτηριστικά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σχετικά άρθρα