Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΝΔ: Εκλογές για πρόεδρο στις 20 Δεκεμβρίου με την σιγουριά της Vodafone

ΝΔ: Εκλογές για πρόεδρο στις 20 Δεκεμβρίου με την σιγουριά της Vodafone
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Vodafone, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία,

Την “σιγουριά” της Vodafone επέλεξε η ΝΔ για τις εσωκομματικές εκλογές της, για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, αν και υπήρχε άλλη μικρότερη εταιρεία που αναλάμβανε το έργο για μια εβδομάδα νωρίτερα στις 13 Δεκεμβρίου.

Την απόφαση για εκλογές με την Vodafone στις 20 Δεκεμβρίου, έλαβε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ), που συνεδρίασε για το σκοπό αυτό, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες , κατά την συνεδρίαση της ΚΕΦΕ υπήρξαν ενστάσεις , καθώς η Vodafone αν υπάρξει ανάγκη για δεύτερη εκλογική αναμέτρηση δεν μπορεί να την πραγματοποιήσει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και η δεύτερη εκλογική διαδικασία θα πρέπει να γίνει με το νέο χρόνο και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου 2016.

Σημειώνεται ότι προσφορά για την διεξαγωγή των εκλογών στην Νέα Δημοκρατία είχε δώσει και η εταιρεία Έξυπνα Συστήματα, η οποία μάλιστα εμφανιζόταν να εγγυάται τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών στις 13 Δεκεβρίου.

Η προσφορά, όμως, απορρίφθηκε τελικά από την ΚΕΦΕ , καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπήρξαν φόβοι λόγω του μικρού μεγέθους της εταιρείας σε σχέση με την Vodafone, αν τελικά θα μπορούσε να αναλάβει χωρίς προβλήματα το έργο και μάλιστα μια εβδομάδα νωρίτερα.

Η ΚΕΦΕ θα συνεδριάσει εκ νέου την Πέμπτη προκειμένου να καταλήξει στις λεπτομέρειες της εκλογής. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν θα μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα το που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς λόγω εορταστικής περιόδου πολλοί θα βρεθούν εκτός των πόλεων που διαμένουν ή είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

Σχετικά άρθρα