Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλακιωτάκης: O Tσίπρας επιχειρεί να δημιουργήσει εχθρούς και να διχάσει το λαό

Πλακιωτάκης: O Tσίπρας επιχειρεί να δημιουργήσει εχθρούς και να διχάσει το λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Πλακιωτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Δριμύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος.

Ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για τεχνάσματα, κομματικούς καιροσκοπισμούς και πολωτική πολιτική στάση.

Ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι με τις κινήσεις του επιχειρεί να δημιουργήσει εχθρούς για να πολώσει το πολιτικό κλίμα και να προκαλέσει διχασμό στην κοινωνία.

Εξηγώντας τη στάση της ΝΔ στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο Γιάννης Πλακιωτάκης υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών όταν βρέθηκε σε αδιέξοδο για το ασφαλιστικό, λέγοντας ότι το άγχος του πρωθυπουργού είναι το ασφαλιστικό και κυρίως η ψήφιση του νομοθετήματος και όχι το περιεχόμενο του.

«Δεν ενδιαφέρεται για το ασφαλιστικό, παρά μόνο για να ψηφιστεί το νομοθέτημα. Αυτό είναι πολιτικός αμοραλισμός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση ήταν ηχηρές οι απουσίες των δύο πρώην πρωθυπουργών, Καραμανλή και Σαμαρά καθώς και του υποψήφιου προέδρου Ευ. Μεϊμαράκη.

Σχετικά άρθρα