Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιτζικώστας: Δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ η αναβολή των εκλογών στη ΝΔ

Τζιτζικώστας: Δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ η αναβολή των εκλογών στη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Νέα Δημοκρατία,

Θα ήταν τεράστιο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ να πάει πίσω η διαδικασία εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, τόνισε σε δηλώσεις του την Τρίτη ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιοι θέλουν να πάει πίσω η διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.

«Όλοι ενδιαφερόμαστε για την αξιοπιστία και τη διαφάνεια», αλλά είναι πολύ σημαντικό να κλείσει γρήγορα αυτή η πληγή», συμπλήρωσε.

«Οι φίλοι της ΝΔ θέλουν εκλογές το συντομότερο και όποιος βγει θα έχει τη στήριξη όλων. Το αίτημα είναι καθολικό: Κλείστε γρήγορα αυτή την πληγή», τόνισε.

Για το φιάσκο στις εσωκομματικές εκλογές, ο κ. Τζιτζικώστας σχολίασε ότι «δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξε δόλος» και έστειλε μήνυμα ενότητας:

«Δεν υπάρχει ρήγμα στην Νέα Δημοκρατία, κανείς δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με κανέναν. Στις εκλογές είναι πολύ λογικό να πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Ανήκουμε όλοι στην ίδια οικογένεια, αντίπαλός μας είναι μόνο ο Τσίπρας».

Σχετικά άρθρα