Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φ. Πιπιλή: Ο Καραμανλής θα πλάκωνε στις μπάτσες τον Κακλαμάνη

Φ. Πιπιλή: Ο Καραμανλής θα πλάκωνε στις μπάτσες τον Κακλαμάνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Λούκα Κατσέλη, Νικήτας Κακλαμάνης, Πάνος Καμμένος, Φωτεινή Πιπιλή, Χάρης Καστανίδης,

Σφοδρή επίθεση στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Νικήτα Κακλαμάνη, εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ,Φωτεινή Πιπιλή.

Αναφερόμενη στη δήλωση Κακλαμάνη ότι έχει γαλουχηθεί με τις ιδεολογικές αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η κ. Πιπιλή σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ:

“Εγώ τον ήξερα από 20 χρονών τον εθνάρχη. Αν ζούσε, αν μπορούσε να μετακινηθεί από εκεί που βρίσκεται θα είχε σηκωθεί και θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες!”.

“Ξεχνάει τις προσωπικές του ευθύνες και ξαφνικά θυμήθηκε να χρησιμοποιήσει και την μνήμη του Καραμανλή”, πρόσθεσε.

Από τα “πυρά” της Φωτεινής Πιπιλή δεν ξέφυγε ούτε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ούτε και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Όσον αφορά την διαφοροποίηση το πρώην πρωθυπουργού από το πολυνομοσχέδιο, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι ο «Γιώργος Παπανδρέου, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης, αυτή η θλιβερή ΠΑΣΟΚαρία μας έφεραν την τρόικα, και τώρα μας κουνάνε και το δάκτυλο».

Τέλος, για τον Πάνο Καμμένο η κ. Πιπιλή είπε: «Ο λαλίστατος προστάτης του έθνους Πάνος Καμμένος είναι ανεπάγγελτος. Από 25 ετών ζει από τη βουλευτική του αποζημίωση».

«Ανεπάγγελτοι, επαγγελματίες πολιτικοί, φαιδρά πολιτικά πρόσωπα (…) πληρώνουμε αυτό το αίσχος που δημιούργησαν αυτοί που μας κουνάνε σημερα το δάκτυλο» κατέληξε η βουλευτής της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα