Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Γεννηματά αρνείται να συζητήσει το ασφαλιστικό στο Συμβούλιο Αρχηγών

Η Γεννηματά αρνείται να συζητήσει το ασφαλιστικό στο Συμβούλιο Αρχηγών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ασφαλιστικά Ταμεία, ΠΑΣΟΚ, Πολιτικοί Αρχηγοί, Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, Συντάξεις, Φώφη Γεννηματά,

Τηλεφωνική επικοινωνία με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, είχε το πρωί της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τη Φώφη Γεννηματά για την πρωτοβουλία του να ζητήσει τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και για τα προς συζήτηση θέματα.

Η Φώφη Γεννηματά από την πλευρά της εξέφρασε στον Αλέξη Τσίπρα τη διαφωνία της με τη συμπερίληψη του ασφαλιστικού στην ατζέντα του Συμβουλίου Αρχηγών.

Σύμφωνα με κύκλους της Χαριλάου Τρικούπη, η κ. Γεννηματά είπε πως είναι έτοιμη να συζητήσει για τα εθνικά θέματα που αφορούν στο ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Τουρκία, τις ραγδαίες εξελίξεις στον πόλεμο της Συρίας και το προσφυγικό, αλλά διαμήνυσε σε έντονο ύφος προς τον Πρωθυπουργό ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε συζήτηση για το ασφαλιστικό.

«Θα μπορούσε να γίνει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση ή να καταθέσεις τις προτάσεις της κυβέρνησης στην ΟΚΕ ή να μας καλέσεις και να μας ενημερώσεις γι΄ αυτές» φέρεται να είπε η κ. Γεννηματά, κατά τους κύκλους του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά άρθρα