Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιτζικώστας: Δεν παραιτούμαι, ο Μεϊμαράκης να παραιτηθεί μετά το φιάσκο!

Τζιτζικώστας: Δεν παραιτούμαι, ο Μεϊμαράκης να παραιτηθεί μετά το φιάσκο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία,

“Ο κ. Μεϊμαράκης για άλλη μια φορά δεν επέλεξε το δρόμο της καθαρής λύσης. Αν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί. Εγώ δεν θα παραιτηθώ» δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ζητώντας παράλληλα να ολοκληρωθεί άμεσα η εκλογική διαδικασία.

Ειδικότερα ο κ. Τζιτζικώστας ξεκαθάρισε σχετικά με την αναβολή των εκλογών ότι:

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι το χθεσινό φιάσκο ήταν δρομολογημένο. Αν κάποιοι φοβούνται τις εκλογές να το πουν ευθέως. Εγώ δεν τις φοβάμαι και θέλω εκλογές».

«Εκλογές αυτή την Κυριακή ή το πολύ την άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τζιτζικώστας καταφέρθηκε για άλλη μια φορά κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σημειώνοντας:

«Σε μια ώρα που καταρρέει η ΝΔ ο κ. Μεϊμαράκης κάνει δηλώσεις εναντίον μου. Εγώ αυτό που ζητάω να γίνουν εκλογές την επόμενη Κυριακή, να κάνουμε μια συνάντηση μεταξύ μας οι τέσσερις υποψήφιοι και να λήξει το θέμα. Ο κόσμος πρέπει να έχει το δικαίωμα να εκφραστεί σ’ αυτές τις εκλογές».

Αναφερόμενος στο εάν ο ίδιος θα παραιτηθεί, όπως του ζήτησε ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε:

«Εγώ δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Ζήτησα την παραίτηση του Μεϊμαράκη μετά το φιάσκο των εκλογών. Ας αφήσουν τις προσχηματικές συζητήσεις και να γίνουν εκλογές τώρα. Αυτή την Κυριακή, το πολύ την επόμενη να γίνουν εκλογές. Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε το ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή αυτό που έγινε χθες να εκφράζεται κατά της ΝΔ».

Τέλος, σχετικά με τον κ. Παπαμιμίκο ο κ. Τζιτζικώστας επανέλαβε το αίτημά του να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ και διευκρίνισε:

«Ευθύνη έχει και η ΚΕΦΕ για όσα έγιναν χθες. Ζήτησα την παραίτηση του Παπαμιμίκου, πρώτος εγώ. Και εάν στην ΚΕΦΕ ο Παπαμιμίκος είναι φίλος μου, είναι δυνατόν να μην περνάει καμία πρότασή μου; Δεν γίνεται και να με στηρίζει κάποιος και να μην περνάει καμία πρότασή μου”.

Σχετικά άρθρα