Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλ. Τσίπρας: Ο Γ. Στουρνάρας “εκτελεστής συμβολαίου θανάτου” – “Θα κάτσετε όλοι στο σκαμνί!”

Αλ. Τσίπρας: Ο Γ. Στουρνάρας “εκτελεστής συμβολαίου θανάτου” – “Θα κάτσετε όλοι στο σκαμνί!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Γιάννης Στουρνάρας, Πρόταση Δυσπιστίας,

Πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, χαρακτήρισε τον Γιάννη Στουρνάρα ως «κύριο εκτελεστή του συμβολαίου θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και των Ελλήνων πολιτών».

Μιλώντας στην Βουλή κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε το άρθρο 142 του κανονισμού της Βουλής.

«Έγκλημα σε βάρος του λαού και της πατρίδας μας» χαρακτήρισε νωρίτερα το πολυνομοσχέδιο ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «έγκλημα κοινωνικό, οικονομικό, εθνικό», κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «έχει συμφωνήσει με την τρόικα να χαρίσει τις τράπεζες σε ξένα κερδοσκοπικά funds και να ξεπουλήσει τη χώρα σε ντόπιους ολιγάρχες με την υποστήριξη των ΜΜΕ της διαπλοκής.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι επιθυμεί να κηρύξει σε διωγμό παραδοσιακά επαγγέλματα, όπως του φαρμακοποιού, του οδηγού ταξί, του αρτοποιού, του βιβλιοπώλη και να καταστρέψει την εγχώρια κτηνοτροφία που θέλουν να εκμηδενιστεί. «Το νομοσχέδιο είναι διπλή εκκαθάριση. Σε τράπεζες και σε εργασιακό-ασφαλιστικό» τόνισε επίσης.

«Εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό, προχωρείτε σε ένα έγκλημα, φανερώσατε το νομοσχέδιο 2 τα ξημερώματα, Παρασκευή προς Σάββατο. Η διαδικασία εξευτελίζει τον κοινοβουλευτισμό».

«Με το νομοσχέδιο – σκούπα επιχειρείτε μια διπλή εκκαθάριση στις τράπεζες από τη μια, στο ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις από την άλλη» πρόσθεσε.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κρατά κρυφές τις διατάξεις που προκαλούν τη διάλυση και την εκχώρηση δημόσιου πλούτου, προπαγανδίζοντας πλεόνασμα που θέλει να μοιράσει μια εβδομάδα πριν τις εκλογές του Μαΐου.

«Η κυβέρνηση επιχειρεί να γράψει μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της συντηρητικής παράταξης. Επιχειρείτε να ξεπουλήσετε οριστικά τη χώρα κομμάτι – κομμάτι στην ξένη διαπλοκή με τη στήριξη των δανειστών μπας και γλιτώσετε την συντριβή» δήλωσε.

«Τη στιγμή που μοιράζετε 450 εκατομμύρια, κλέβετε δεκάδες δισ. ευρώ από τον ελληνικό λαό» τόνισε.

Δήλωσε δε, κατηγορηματικά ότι «με σεβασμό στη δικαιοσύνη, στο σύνταγμα και τους νόμους ότι ως κυβέρνηση εθνική σωτηρίας οι υπεύθυνοι για το έγκλημα εις βάρος του δημόσιου και των Ελλήνων πολιτών θα κάτσουν στο σκαμνί».

Σχετικά άρθρα