Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιούνκερ: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν αλλάζουν την πολιτική της ΕΕ για τους πρόσφυγες

Γιούνκερ: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν αλλάζουν την πολιτική της ΕΕ για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ισλαμιστές, Μετανάστες, Παρίσι, Πρόσφυγες, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι δεν θα πρέπει να αλλάξουν την πολιτική της ΕΕ στο θέμα της υποδοχής των προσφύγων, δήλωσε σήμερα Κυριακή, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 στην Αττάλεια, της Τουρκίας.

“Αυτοί που διέπραξαν τις επιθέσεις αυτές είναι ακριβώς αυτοί από τους οποίους προσπαθούν να γλιτώσουν οι πρόσφυγες και όχι το αντίθετο και κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να ξαναδούμε στο σύνολό της την ευρωπαϊκή πολιτική όσον αφορά το θέμα των προσφύγων”, τόνισε ο κ. Γιούνκερ, σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους.

“Δεν θα πρέπει να μπερδεύουμε τις διαφορετικές κατηγορίες των ανθρώπων που έρχονται στην Ευρώπη”, συνέχισε ο κ. Γιούνκερ και πρόσθεσε “Ο υπεύθυνος για τις επιθέσεις στο Παρίσι είναι ένας εγκληματίας κι όχι ένας πρόσφυγας, όχι ένας άνθρωπος που ζητάει άσυλο. Θα καλούσα αυτούς στην Ευρώπη που προσπαθούν να αλλάξουν την μεταναστευτική ατζέντα που έχουμε υιοθετήσει να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το θέμα αυτό”, υπογράμμισε και κατέληξε: “Βλέπω τη δυσκολία αλλά δεν βλέπω την ανάγκη να αλλάξουμε τη γενική μας προσέγγιση”.

Σχετικά άρθρα