Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: Η λογοκρισία δεν θα μείνει αναπάντητη

Γεροβασίλη: Η λογοκρισία δεν θα μείνει αναπάντητη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroworking Group, Απεργία Πείνας, Γιάννης Πανούσης, ΕΡΤ, Όλγα Γεροβασίλη,

Για την άρνηση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA να της δώσει τη δυνατότητα να κάνει παρέμβαση για την υπόθεση Πανούση μίλησε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Η κα Γεροβασίλη είπε ότι σοκαρίστηκε όταν ζήτησε να κάνει παρέμβαση για την υπόθεση Πανούση και η απάντηση των υπευθύνων του MEGA ήταν αρνητική. «Και γιατί να σας βγάλουμε; Για να βγάλετε λόγο;» είπε η κα Γεροβασίλη ότι της απάντησαν από το MEGA και έκανε λόγο για λογοκρισία η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη.

Για την υπόθεση με τις καταγγελίες Πανούση η κα Γεροβασίλη είπε ότι οι επαφές με τους κρατούμενους γίνονται σε στιγμές κρίσης προκειμένου να αποτραπούν χειρότερες εξελίξεις.

«Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται προκειμένου να εισάγει νομοσχέδια. Όμως, οι επαφές με τους κρατούμενους που έκαναν απεργία πείνας εκείνο το διάστημα γίνονταν προκειμένου να αποτραπεί κάποιος να πεθάνει. Οι κινήσεις καλώς έγιναν. Η κυβέρνηση νομοθετεί με τον τρόπο που πρέπει να νομοθετήσει», είπε.

Για τη διαπραγμάτευση είπε ότι η Ελλάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους πιστωτές για το θέμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Ανέφερε ότι τη Δευτέρα όλα τα θέματα θα έχουν οριστικοποιηθεί και πως στο EuroWorking Group θα υπάρξει απόφαση για εκταμίευση της δόσης και των κεφαλαίων για τις τράπεζες.

Σχετικά άρθρα