Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι λένε υπουργοί της κυβέρνησης για τις καταγγελίες Πανούση

Τι λένε υπουργοί της κυβέρνησης για τις καταγγελίες Πανούση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Πανούσης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Πάνος Σκουρλέτης, Σία Αναγνωστοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ, Τρομοκρατία,

Πιέσεις προκειμένου να δώσει απαντήσεις ικανοποιητικές για την στάση του και για τις καταγγελίες του ασκούν στο Γιάννη Πανούση, υπουργοί της κυβέρνησης που είναι προφανές ότι ακολουθούν τη γραμμή του Μαξίμου.

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ανέφερε σχετικά με τον κ. Πανούση «γράφει ένα μυθιστόρημα και έχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο».

Για το ίδια θέμα, η αν. υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, σημείωσε ότι η πολιτική της άποψη είναι πως αυτές οι καταγγελίες έχουν ενδιαφέρον όταν κάποιος είναι υπουργός.

Όταν έχει φύγει από υπουργός, δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες αυτές, ανέφερε η κ. Αναγνωστοπούλου, για να προσθέσει ότι είναι ζήτημα που θα ερευνήσει η Δικαιοσύνη.

Από την πλευρά του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 Fm τόνισε για τις καταγγελίες Πανούση:

«Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Θεωρώ το χειρισμό μη σοβαρό, μου κάνει εντύπωση η συγκυρία στην οποία βγαίνουνε αυτά, είναι μια ούτως ή άλλως αντικειμενικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα. Δεν ξέρω επιπολαιότητα είναι, σκοπιμότητα είναι, ανευθυνότητα είναι δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Δεν μπορεί ένας πρώην υπουργός, ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός, ο προϊστάμενος της ΕΥΠ να βγαίνει και να μιλάει με τον τρόπο που μιλάει».

Σχετικά άρθρα