Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Εξαιρετικά σοβαρές οι καταγγελίες Πανούση για να τις περιφέρει στα ΜΜΕ

Μαξίμου: Εξαιρετικά σοβαρές οι καταγγελίες Πανούση για να τις περιφέρει στα ΜΜΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Πανούσης, Μέγαρο Μαξίμου, Τρομοκρατία,

Ανακοίνωση με αιχμές κατά του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση εξέδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού, μετά τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση περί σχεδίου πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης, με αναφορές μάλιστα και σε διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία.

«Οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στη Δικαιοσύνη» αναφέρει το δελτίο Τύπου του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Πάντως, η Νέα Δημοκρατία καλεί τον Πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του, μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση για σχέσεις πολιτικών με τρομοκράτες για την κατάσταση στις φυλακές, αλλά και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη Ν.Δ., οι καταγγελίες αυτές αφήνουν πολύ σοβαρές σκιές και «ο Πρωθυπουργός υποχρεούται να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του και η Δικαιοσύνη να προχωρήσει ταχύτατα σε πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του πρώην υπουργού».

Σχετικά άρθρα