Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεσημασμένος για ρατσιστικές επιθέσεις ο τραμπούκος με το τζόκεϊ

Σεσημασμένος για ρατσιστικές επιθέσεις ο τραμπούκος με το τζόκεϊ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενοκτονία Ποντίων, Γιώργος Κουμουτσάκος, Ναζί, Νέα Δημοκρατία, Νεοναζί, Πλατεία Συντάγματος, Χρυσή Αυγή,

Αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν εκτός των άλλων στα σπίτια δύο εκ των πέντε που φέρονται ότι εμπλέκονται στην βιαιοπραγία σε βάρος του βουλευτή της Ν.Δ., Γιώργου Κουμουτσάκου, στην πλατεία Συντάγματος, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των Ποντίων και οι οποίοι χαρακτηρίζονται από τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ως νεοναζί.

Πρόκειται για τον άνδρα με το μαύρο τζόκεϊ, που φαίνεται στο βίντεο το οποίο βγήκε στην δημοσιότητα, να χτυπάει με γροθιά τον βουλευτή και ένα ακόμη άτομο.

Ο ακροδεξιός τραμπούκος με το τζόκεϊ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σεσημασμένος για ρατσιστική επίθεση και ληστεία σε βάρος αλλοδαπών.

Οι δυο νεοναζί αναζητούνται μαζί με μια γυναίκα και έναν ακόμη άνδρα, ενώ ο πέμπτος που κατηγορείται για εμπλοκή στο επεισόδιο και συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στη Δυτική Αττική, οδηγείται το Σάββατο στον εισαγγελέα.

Η γυναίκα, όπως φαίνεται στα βίντεο, είναι πιθανότατα αυτή που έσκισε το σακάκι του κ. Κουμουτσάκου και τον χτύπησε με κλωτσιά.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία από την Ασφάλεια Αττικής για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δύο νεοναζί, βρέθηκαν δύο φυσίγγια των 7,62 mm, δύο σουγιάδες και 10 αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής.

Σχετικά άρθρα