Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Twitter εκθέτει τον Κουμουτσάκο με τον προπηλακισμό Βαρουφάκη

Το Twitter εκθέτει τον Κουμουτσάκο με τον προπηλακισμό Βαρουφάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Εξάρχεια, Νέα Δημοκρατία, Χρυσή Αυγή,

Ενώ οι φωτογραφίες και τα ντκουμέντα από την άνανδρη επίθεση φασιστών στον Γιώργο Κουμουτσάκο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κάνουν ακόμα το γύρο του διαδικτύου, το Twitter έρχεται να θυμίσει στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας τη στάση που είχε τηρήσει όταν θύμα ενός παρόμοιου – όχι με την ίδια εξέλιξη – περιστατικού ήταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης.

Τότε, ο γαλάζιος βουλευτής αντί να εκφράσει την συμπαράστασή του στον συνάδελφό του, ο οποίος είχε πέσει θύμα προπηλακισμού στα Εξάρχεια, με ένα tweet είχε επιλέξει την μικροπολιτική αντιπαράθεση.

«Ποιος εμπιστεύεται έναν υπουργό Οικονομικών που αποφασίζει να πάει για «δείπνο» στα Εξάρχεια αυτή την εποχή και γλιτώνει στο «παρά τρίχα» διερτούνταν ο κ. Κουμουτσάκος πριν από λίγους μήνες.

koumoutsakos

Φυσικά και η στάση του αυτή τότε δεν δικαιολογεί επ΄ ουδενί τη φασιστική επίθεση εναντίον ενός εκπροσώπου της εθνικής αντιπροσωπείας από τους νεοναζί, η οποία καταδικάστηκε από όλο τον πολιτικό κόσμο πλην φυσικά των υπόδικων της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο θα μπορούσε να καταστεί διδακτική για το μέλλον για όσους επιλέγουν αντί για τα αυτονόητα να εκμεταλλευθούν για τους μικροπολιτικούς τους σκοπούς αντίστοιχες καταστάσεις που βάλλουν ευθέως κατά της Δημοκρατίας..

Σχετικά άρθρα